Echipa

Asociația Film ETC. este o organizație non-profit dedicată sprijinirii dezvoltării și profesionalizării sectorului cultural, cu activități de consultanță și formare în politici culturale și management cultural. O secțiune specială este dedicată industriilor creative și filmului și dezvoltării unor ample proiecte culturale internaționale, prin platforma Romanian Film Initiative fiind inițiatorul festivalului Making Waves: New Romanian Cinema din SUA.

111 Film & Entertainment este o companie de producție de film, cu peste șase scurt metraje la activ, precum și o gamă variată de evenimente de educație și promovare cinematografică. Printre cele din urmă se numără, alături de fARAD, Filme după gratii – proiecții în penitenciare, Production Hub – Atelier de producție de film, Dependent de Film – atelier de educație cinematografică sau GoBucharest – atelier de educație vizuală pentru adolescenți.

Centrul Municipal de Cultură Arad este o instituție în subordinea Primăriei Municipiului Arad dedicată îmbogățirii vieții culturale a orașului Arad și promovării sale ca un oraș european, un oraș păstrător al tradiției și în același timp deschis către noutate și experimental. Prin acțiunile sale, CMCA urmărește atât promovarea culturii arădene pe plan național și internațional, cât și facilitarea accesului direct al publicului arădean la diverse forme de manifestare culturală.

Director artistic - Mona Nicoară
Board - Corina Șuteu · Mihai Chirilov · Oana Radu
Direcție executivă - Eugen Matei Lumezianu, Coordonator producție; Mirona Radu, Coordonator Laborator fARAD & Comunicare; Ștefan Bradea, Print traffic; Dorina Oarga, Coordonator invitați; Ligia Soare, Subtitrări
Coordonatori proiect/CMCA - Virgil Burchiu, Oana Neamțu
Identitate vizuală/Design - Călin Man | kinema ikon