Echipa

Asociația Film ETC. este o organizație non-profit ce și-a propus sprijinirea dezvoltării și promovării industriilor culturale și acompanierea profesionalizării sectorului cultural. Asociația Film ETC. și platforma sa informală Romanian Film Initiative (RFI) au fost lansate în toamna anului 2012 de Corina Șuteu, Mihai Chirilov și Oana Radu, echipa care a inițiat și organizat Festivalul de film românesc din New York începând cu anul 2006, pentru a asigura continuarea și dezvoltarea acestuia. Cu anvergură internațională încă de la primul proiect, Asociația Film ETC. s-a poziționat în scurt timp ca un important actor în sectorul cinematografic din România, printre proiectele și programele inițiate de aceasta numărându-se, alături de Festivalul de film românesc de la New York - „Making Waves”, Festivalul de film documentar fARAD lansat în 2014, multiple ateliere adresate specialiștilor din industrie, proiecte de consultanță pentru industria de film și sectorul cultural din România. Asociația Film ETC. continuă, totodată, misiunea și activitatea Asociației ECUMEST, care a activat în țările Europei de est între 1998-2008, printre proiectele căreia s-a numărat programul Policies for Culture, organizat în partneriat cu Fundația Culturală Europeană, care a susținut un demers de dezvoltare participativă a politicilor culturale în țările Europei de sud-est.

111 Film & Entertainment este o companie de producție de film, cu peste șase scurt metraje la activ, precum și o gamă variată de evenimente de educație și promovare cinematografică. Printre cele din urmă se numără, alături de fARAD, Filme după gratii – proiecții în penitenciare, Production Hub – Atelier de producție de film, Dependent de Film – atelier de educație cinematografică sau GoBucharest – atelier de educație vizuală pentru adolescenți.

Centrul Municipal de Cultură Arad este o instituție în subordinea Primăriei Municipiului Arad dedicată îmbogățirii vieții culturale a orașului Arad și promovării sale ca un oraș european, un oraș păstrător al tradiției și în același timp deschis către noutate și experiment. Prin acțiunile sale, CMCA urmărește atât promovarea culturii arădene pe plan național și internațional, cât și facilitarea accesului direct al publicului arădean la diverse forme de manifestare culturală.

Asociația Culturală pentru Educație prin Artă este o organizație non-profit care activează în sfera educației non-formale în rândul tinerilor, desfășurând o serie de proiecte adresate copiilor și adolescenților, precum spectacolul de teatru Carina pe drumul spre casă și modulul educațional La Cotroceni. ACEA este partener al Laboratorului fARAD, destinat tinerilor profesioniști ai filmului documentar din cadrul Festivalului de Film Documentar fARAD .

Președinte festival - Corina Șuteu
Director artistic - Mona Nicoară
Producător general - Oana Radu
Consultant programare - Mihai Chirilov 
Coordonator producție - Eugen Matei Lumezianu
Coordonator Laborator fARAD - Mirona Radu
Coordonator comunicare - Oana Furdea
Print traffic - Ștefan Bradea
Subtitrări - Ligia Soare 
Coordonatori proiect/CMCA - Ramona Crețu, Camelia Potrovița, Virgil Burchiu  
Identitate vizuală - Călin Man | kinema ikon
Design - Carmen Gociu, Andrei Pastuhov